Haarverlengen en Pruiken In Brussel

Het is alweer een half jaar dat Afrosalon ook in Brussel en ook online op afrosalon haar verkoopt. Een hele verandering en flink wat meer werk. Bezoek onze facebook pagina en volg ons op twitter. Ook voor vragen kunt u zowel hier als ook op facebook en twitter terecht.

Bedankt voor alle steun en enthousiaste reacties, ook hier op de blog, tot nu toe. Zonder jullie zou afrosalon niet bestaan. Als je ons wil uitnodigen voor een interview of guest post op een andere website, aarzel niet. Interactie leidt tot nieuwe energie en creativiteit. Voor het bloggen is dat van levensbelang.

 

Advertisements

4 responses to “Haarverlengen en Pruiken In Brussel

  1. Hoi !
    Misschien een stomme vraag, maar spreken jullie Nederlands in Afrosalon Brussel?
    Ik ga namelijk vaak weaves zetten aan de Naamsepoort in Brussel, maar dit verloopt moeilijk omdat ik helemaal geen Frans kan, ik ben dan ook meestal een half uur bezig met uitleggen.
    Groetjes!

    • hoi Jolien,
      Wij spreken ook Nederlands in de vestiging in Brussel aan de van arteveldestraat 23 (vanzelfsprekend ook aan de Grote Gracht 14 in Maastricht)

  2. Hallow, k wou al altijd een weave proberen een vriendin van me zegt dat ‘t super is. Als u me ongeveer kan zeggen hoeveel me dat alles samen gaat kosten wil ik ze zo snel mogelijk komen plaatsen. Ik wil graag 75cm of mag mischien nog langer, echte human hair, veel volume want k heb dik krullend haar.
    Alvast dankje groetjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s