Hairextensions Plaatsen & Verwijderen

Hairextensions die online verkocht worden bij Afrosalon, kunt u laten plaatsen en verwijderen in de salon aan de Grote Gracht 14 in Maastricht. We plaatsen, verven en knippen uw hairextensions of weave in model.

Om uw haar voller en langer te krijgen is het plaatsen van hairextensions een goede oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in alle technieken. Ook kunt u bij ons terecht als u een pruik online wilt bestellen of in de winkel aan de Grote Gracht in Maastricht wil passen.

De salon in Maastricht heeft een aparte ruimte waar u uw pruik kunt uitkiezen en passen. We helpen u daar uiteraard bij. We hebben een uitgebreid assortiment en kunnen bovendien de pruik aanpassen aan uw wensen.

Kom regelmatig langs in de winkel en kijk op de website, we zijn continu bezig het assortiment uit te breiden en te kijken hoe we u via de website een goed beeld kunnen geven van de technieken, de verschillende stijlen en de mogelijkheden die er zijn om haarstukken en pruiken voor u op maat te maken.

Als u een vraag heeft kunt u langskomen, contact opnemen of hieronder een berichtje plaatsen. Ook suggesties met betrekking tot informatie op de website.

2 responses to “Hairextensions Plaatsen & Verwijderen

  1. Hoi!
    Ik ben van plan om dit weekend langst te komen 🙂 Hebben jullie ook blonde extensions?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s