Winkelen In Maastricht Of Heerlen Op Vrijdag

Als je vanuit ‘Holland’, zoals veel Limburgers zeggen, via de A2 naar het uiterste zuiden van Nederland rijdt, kom je op een gegeven moment voor de keus te staan: Wil je naar Heerlen of naar de exclusieve winkelstad Maastricht?

Het is dus zaak als je in Eindhoven, Utrecht, Amersfoort of Amsterdam woont en je een dagje niet-naar-het-strand wilt, deze vraag van te voren goed te overwegen.

In Maastricht vind je veel exclusieve kleine winkeltjes in de straten rond het vrijthof. Laatst nam ik een aantal foto’s van etalages die je hier kunt bekijken. Ook kun je besluiten een boottochtje te maken vanaf de kade van Maastricht richting Visé of Luik. Op de vrijdag markt kun je genieten van een Cubaans koffie bij Vladimir Wilson Gracia. Of een visje bij vishandel Dolfijn. Daarna loop je de Grote Gracht in waar je een broodje Shoarma, de Rotterdamse ‘Kapsalon’ en andere gerechten kunt bestellen en nuttigen bij Doner Kebab Bodrum Naast kapsalon Afrosalon vindt u Wijnkoperij Thiessen. Een rondleiding door de wijnkelder is zeker de moeite waard! Voor speelgoed moet u nog een stukje doorlopen over de Grote Gracht, richting de Brusselse straat, daar vindt u Vlieg-er-uit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s