Haarwerk Of Pruik Bij Kaalheid Of Om Religieuze Redenen

Vaak wordt gedacht dat pruiken of haarwerken alleen hun functie hebben wanneer er sprake is van ziekte of kaalheid. Natuurlijk kan een mooie lace wig dan prachtig uitkomst bieden. Zeker als je in de omgeving van Maastricht woont is het een kleine moeite bij ons aan de Grote Gracht 14 in Maastricht ons uitgebreid assortiment pruiken te bekijken. Wij kunnen u de pruik eventueel ook aanpassen aan uw wensen.

Een pruik wordt door Hasidische Joden gedragen om religieuze redenen zoals in dit waardevolle artikel in de LA times wordt uitgelegd. De pruik wordt Sheitel genoemd en bedekt het haar of het kale hoofd. Bij het Hasidische geloof is het niet noodzakelijk het haar volledig af te scheren. Ook is de pruik niet bedoeld om de schoonheid van de vrouw te verbergen. Het doel is slechts om de vrouw haar privacy te laten behouden. Een pruik om religieuze reden betekent absoluut niet dat deze pruik lelijk zou moeten zijn!

Bij Afrosalon in Maastricht komen klanten van heinde en ver. Uit de verre omtrek rond Maastricht. Maar zeker ook uit Heerlen, Maasmechelen, uit Hasselt, Leuven, Liège, Genk.

Ook uit Hollandse steden als Eindhoven en Utrecht komen klanten naar Afrosalon om hun haar te laten weaven of extensions te laten zetten.

Naast pruiken verkopen wij ook extensions van hoge kwaliteit, in alle kleuren en maten. Aarzel niet, maar kom snel langs.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s