Pruiken Kopen In Limburgse Pruikenspeciaalzaak Maastricht

In Maastricht is LoveforHair Maastricht sinds jaar en dag een speciaalzaak op het gebied van pruiken en hairextensions. U bent van harte welkom in deze pruikenspeciaalzaak aan de Grote Gracht 14 in Maastricht, naast Thiessen Wijnhandel.Het uitgebreide assortiment pruiken, closures en andere haarstukken kunt u bekijken op de webshop Loveforhair.nl/shop. Kom eens langs in de winkel in Maastricht of Brussel als u op zoek bent naar een goede en betaalbare pruik op maat. U kunt bij onze kapsalons in Maastricht en Brussel ook terecht voor hairextensions, haarverlenging, verven, en in model knippen.

Geliefd Adres om Uw Pruik Te Kopen…

Zoals je op de nieuwe website kunt lezen is LoveforHair zowel off- als online(blog en webshop) een plek waar liefde voor haar centraal staat. Eengeliefd adres om uw pruik te kopen en op maat te laten maken. Een geliefd adres om uw hoogwaardig haar te kopenen te laten verlengen. LoveforHair is een plek waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons ruime assortiment pruiken, haar en haarverzorgingsproducten.

Enkele maanden geleden schreef ik in haarwerken en pruiken in Limburg en Luik:

“Hebt u last van haaruitval, kaalheid, kale plekken of andere problemen met uw haar en bent u daarom op zoek naar een pruik? Bij plotseling optredende kaalheid of haaruitval kan een pruik uitkomst bieden. De pruiken van Afrosalon zijn direct leverbaar. We hebben een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen. Ook weave is een vaak gekozen oplossing om een kale plek weg te werken.”

Wanneer u op zoek bent naar een pruik als artiest of voor een of andere festiviteit, kom langs in de pruikenspeciaalzaak aan de Grote Gracht 14 in Maastricht.

Geniet van de kerstvakantie terwijl de dagen weer langer worden. Een gelukkig 2016.

Veel Liefde!

Team Loveforhair

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s