Waar vind ik in roermond,venlo of maastricht n goede dameskapsalon?

In Maastricht bevindt zich Afrosalon Maastricht. Een dames kapsalon waar vakmanschap, advies en kwalitatief hoogwaardige producten gebruikt en verkocht worden.

In Afrosalon kunt u zowel terecht in het Nederlands als het Frans. Veel klanten komen van heinde en ver vanwege de goede kwaliteit.

In Afrosalon Maastricht staat vakmanschap bovenaan. De klant wordt serieus genomen in haar wens en in samenspraak met de klant wordt er gewerkt aan een creatieve creatie. Knippen is een ambacht, hairstylingin is een vak. Ervaring en creativiteit gaan hand in hand. Haarmode in zuid-limburg is een kunst. Kom voor je kapsel naar Maastricht. Kom naar Afrosalon.

Kom ook voor de aankoop van uw hairextensions naar Maastricht. Bij Afrosalon aan de grote gracht 14 bent u op het goede adres.

Klanten komen naar Maastricht uit Heerlen, Hasselt, Maasen, Venlo, Roermond, Weert, Eindhoven, Leuven, Liège, Sint Truiden. Zelfs uit Aachen en andere Duitse steden. Men vliegt in op Airport Maastricht-Aachen en neemt dan de taxi naar het hart van Maastricht.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s