Jouw Favoriete Hairfashion Magazines?

Het oerwoud aan online hair websites en magazines maakt me al moe bij het idee dat ik ze allemaal moet gaan lezen. Daarom aan jou de vraag, welk magazine jij leest? Welke Hairblog of schrijver op modeblogs in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of de VS spreekt jou aan?

Zelf heb ik vooral een gruwelijke hekel aan drukke websites zoals bijvoorbeeld Adversus en hairpedia, maar misschien moet je die website alleen bekijken als je via google toevallig een interessant artikel vindt. Je wil toch iets persoonlijks en vriendelijks zien, stress genoeg in onze wereld lijkt mij.

Hairfad komt al wat rustiger en éénvoudiger over.

SHEKIVA ALLEN is net begonnen en moet nog wat content verzamelen. Maar ambitie is er in ieder geval.

En dan heb je natuurlijk de bekende namen zoals Elle, essence, cosmopolitan, en Fashion. Die laatste heeft in ieder geval een leuke video van een kapper.

Een online magazine in Joomla gemaakt, later naar Drupal gegaan, schijnt beter te zijn,  dat er ook wel trendy uitziet is The Cutting Chair. De maker schijnt ook popsugar gemaakt te hebben.

Een lijst van hair fashion magazines

Fashion bloggers krijgen op youtube meer aandacht dan de magazines. Kijk maar eens op de blog van bubzbeauty of die van ascension.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s