Bloggende Modewinkels In Maastricht

Rihanna’s Red hairstyle past ook prima bij Art-Deco zou je denken als je deze prachtige foto van French-Brand bekijkt.

Vanmiddag het fashionclash Maastricht 2010 magazine gekocht in selexyz dominicanen. In ieder geval weet ik nu dat Oliver Voss en Niklas Frings-Rupp zich bezig houden met reklame en dat de Miami Ad School een begrip is. Om een evenwichtig beeld te vormen is het leerzaam om ook de kritische geluiden te lezen over de school in Miami.

Verder heb ik de bloggende middenstander Branko Popovic (on twitter as) @brankopopovic van Fashionclashstore ontdekt. Een wereld van mode bloggers gaat voor mij open.  Enerzijds bloggers zoals de negentien jarige modeblogger uit Rotterdam met meer dan 2000 volgers.  Anderszijds de  minder populaire (hoewel dat bij nader inzien wel meevalt), maar daarom zeker niet minder uitgesproken en smaakvolle blogs Charlotte-en-vrac en Big Belles Women van een Francaise.  Trouw schreef onlangs over de onstuitbare opmars van modeblogs naar aanleiding van het boek ’Fashion Blogs, from musings on personal taste to style reports around the globe’ van o.a. de Nederlandse Kirstin Hanssen.

En nog een aantal creatieve twitteraars ontdekt:    @TownhouseHotels  sfeervol hotelletje in Maastricht, @kuifklus klusser in Gulpen en @KILOUKOIBE  het verhuren van particulieren onderling in Brussel (innovatief concept)

Advertisements

One response to “Bloggende Modewinkels In Maastricht

  1. Pingback: Kapper blues In Maastricht | Afrosalon | extensions, weave, dreads, haar, manicure en cosmetica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s