Trendy Hair Salon Maastricht

Wil jij er net zo uitzien als jouw favoriete “celebrity”? Hoewel, ook voor een “celebrity” is het niet altijd gemakkelijk om de weg naar de juiste kapsalon te vinden. Zie bijvoorbeeld de foto van “Gossip Girl” Jessica Szohr , op killer heels blog.

Ga daarom, celebrity of niet, voor een prachtig resultaat naar de trendy hair salon Afrosalon.nl aan de grote gracht 14 in Maastricht. Laat je haar knippen, verlengen, ontkroesen of verven bij een kapsalon met durf, innovativiteit, creativiteit en vakmanschap.

Maastricht is de meest exclusieve winkelstad van Nederland, vive Maastricht, waar veel sterren op straat te vinden zijn, zo is Katja Schuurman bijvoorbeeld op de Grote Gracht gespot. Is het niet de moeite waard om een dagje winkelen in deze prachtige stad te combineren met een bezoek aan onze trendy hair salon aan de Grote Gracht 14? Al was het alleen maar voor alle gossip van “radio trottoir” die je gemist hebt de laatste paar weken.

Kom langs of bel voor een afspraak. We leveren ook gedegen advies op het gebied van haarverzorging. We verkopen Braziliaans en Indiaans haar in alle kleuren en maten, dus ook daarvoor moet je bij ons zijn!!

?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s