Ik Stem Op Haar In Maastricht


Morgen zullen alle kiezers nog snel even stiekem onder het werk het internet afstruinen naar een kandidaat die hem of haar stem waard is. De website van de Christelijke volkspartij geeft in ieder geval een gemoedelijke uitstraling, neem gerust eens een kijkje. Een aantal kandidaten doen mij aan mijn vorige post “raponsje, raponsje, laat je hair-extensions zakken” denken. De VVD site krijgt een 6-, foto’s van de kandidaten zijn niet te vinden, (stadsbelang Maastricht hetzelfde laken een pak). De SP heeft enkele foto’s van kandidaten in de tomatensoep drijven. Op de website van groenlinks valt verhouding tekst/kandidaten in het nadeel van de laatsten uit. De website van het CDA in Maastricht was op het moment van schrijven van deze post overbelast. De ChristenUnie heeft in ieder geval een groepsfoto geplaats. Trots heeft een heel album, dat verdient een pluim. De PvdA doet ook goed mee qua foto’s, ook al “ligt er nog veel werk” om met Jacques Costongs te spreken.

Als je de nos en bloggers moet geloven, gaat het morgen in Maastricht om Gerd Leers en drugsoverlast. Toch is er al één duidelijke winnaar: Het gaat om haar! Braziliaans haar, indiaans haar, carnavals haar.

Want naast André Rieu, Gerd Leers, en carnaval is Maastricht toch vooral de stad van … afrosalon aan de grote gracht 14. Een gemoedelijke mestreechse kapsalon waar elke dag creativiteit en ambachtelijkheid samenkomen om het haar weer in de juiste vorm te krijgen. Hair extensions, weaven, knippen, verven, ontkroesen, strakke figuurtjes knippen, of je baard laten doen, de klant is koning. Kom snel langs, want waar je ook bent, zelfs in het stemhokje is het belangrijkste dat je haar goed zit!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s